The Sims Freeplay

The Sims Freeplay (Kindle Tablet Edition) 5.13.0

Speel The Sims gratis op je Kindle tablet

The Sims Freeplay is een gratis versie van EA's populaire "virtual life" serie. Je neemt de controle over je eigen stad en haar inwoners.

Lees de volledige beschrijving

VOOR

  • Goede graphics
  • Simpele bediening
  • Leuk om te spelen

TEGEN

  • Werkt niet zonder internetaansluiting

Goed
7

The Sims Freeplay is een gratis versie van EA's populaire "virtual life" serie. Je neemt de controle over je eigen stad en haar inwoners.

Even voorstellen

Als je The Sims Freeplay voor het eerst speelt, kies je een Sim of maak je er zelf eentje. Je verandert niet alleen het uiterlijk van je Sim, je geeft hem of haar ook een eigen karaktertrekje (gek, creatief, romantisch, nerdy, etc.).

Zodra je karakter klaar is, wordt deze in zijn of haar nieuwe huis gezet en begint het spel. Ondanks de vele mogelijkheden, is de layout van de bediening helder en beweeg je makkelijk rond. Door te pinchen zoom je in en uit en als je je vingers op het scherm zet en draait, beweegt je omgeving.

Hoe speel je The Sims Freeplay?

De eerste taken die je uitvoert in The Sims Freeplay dienen als tutorial. Zo leer je de basics van het spel en krijg je een idee van hoe het belonings- en ervaringssysteem werkt.

The Sims Freeplay wordt ondersteund door in-app aankopen en is zo een compleet ander spel dan de volledige versie van The Sims voor Android. In Freeplay speel je in real-time en moet je betalen om alles sneller te laten verlopen of zogenaamde "Simoleons" (Sims geld) kopen om zaken aan te schaffen.

Het real-time aspect van The Sims Freeplay is nogal frustrerend en zelfs saai - zeker als je Sim slaapt! Je kunt echter tot zestien Sims tegelijk besturen, wat betekent dat er altijd wel iets te doen is.

Presentatie

The Sims Freeplay is mooi gemaakt, met veel oog voor detail, een schitterend gerenderde wereld en soepele animatie. De muziek is lekker rustgevend en zet je de stereo in je virtuele huis aan, dan hoor je een ander nummer.

Onze mening

Het is een beetje irritant dat je voortdurend aangesloten moet zijn op internet om te spelen. Ondanks dat is The Sims Freeplay een leuke manier om even te ontsnappen aan de echte wereld.

Werkt alleen op Kindle. De downloadlink verwijst naar de Amazon Appstore.

Noot

Meeste downloads Strategiespellen voor android

Meer
The Sims Freeplay

Download

The Sims Freeplay (Kindle Tablet Edition) 5.13.0

Beoordelingen about The Sims Freeplay